Stem Generator

Treat periodontitis with ease

Painless periodontitis treatment

Agent antiinflamator - celulele proprii

Gura este un mediu colonizat de foarte multi microbi si zilnic introducem noi si noi microbi ori de cate ori mancam sau bem ceva. Bineinteles ca trebuiesc pastrate toate regulile de igiena orala si suntem de acord ca in ziua de azi acestea sunt foarte performante. Din pacate insa, nimeni nu a reusit sa sterilizeze cavitatea bucala pentru mai mult de 1-2 ore si de fapt aceasta sterilizare nici nu este de dorit deoarece microbii din cavitatea bucala reprezinta o bariera de aparare in calea inaintarii spre stomac a bacteriilor patogene.

Acest ecosistem microbian este folosit si in industria alimentara care este recunoscuta ca fiind cea mai curata industrie in ziua de azi. Astfel in zonele unde se prepara alimente este foarte bine controlata si mentinuta incarcatura microbiana saprofita incat acestia sa distruga un posibil microb patogen care ar putea sa ajunga in camera dar care nu are voie sa ajunga in preparatele alimentare.

Facand paralela, se intelege ca o incarcatura microbiana controlata in cavitatea bucala de fapt este de dorit in locul sterilizarii pentru a nu permite microbilor adevarat patogeni sa ajunga la stomac. Pentru ca in cavitatea bucala sa avem doar microbi saprofiti, buni pentru ecosistemul microbian trebuie sa evitam pe cat posibil zonele de retentie unde se acumuleaza mancare si fermenteaza, dand nastere microbilor patogeni, periculosi.

Pentru a se reduce numarul microbilor patogeni se recomanda utilizarea zilnica a mijloacelor de igiena orala clasica si evitarea retentivitatilor create de implantele dentare si lucrarile dentare.

Si daca din variate cauze se ajunge la un esec in mentinerea dintilor si extractia unora dintre acestia este inevitabila trebuie sa fim constienti ca retentiile pe care suntem obligati sa le cream prin protezare trebuiesc obligatoriu compensate printr un mecanism antiinflamator, capabil sa lupte cu multitudinea de microbi existenti din acest moment pentru tot timpul in cavitatea bucala fiind ascunsi in retentivitatile implantelor si a lucrarilor protetice.

Desi antibioticele, apele de gura si Laserul sunt foarte eficiente si au o actiune certa de distrugere a microbilor nu putem sa le folosim in mod continuu deoarece asa indica producatorii lor . Infectiile insa sunt prezente in mod continuu in retentivitati si astfel singurul mijloc de a limita actiunea lor certa de rezorbtie osoasa este de a intari gingia si osul maxilar prin cresterea numarului de celule sanatoase rezidente in aceste tesuturi. Astfel, stiut fiind din literatura stiintifica ca cel mai bun mijloc antiinflamatoriu sunt propriile celule sanatoase, recomandam cure regulate cu Electronic Stem Generator care are exact efectul crearii de mai multe celule in profunzimea osului si a gingiei sanatoase a pacientului.

Drept urmare, osul devine mai dens prin cresterea populatiei celulare si la fel si gingia care isi schimba culoarea de la rosu-violet caracteristic inflamatiei la roz deschis caracteristic unui tesut tanar si sanatos. Utilizarea Electronic Stem Generator se poate face in paralel cu orice mijloc de igiena clasic, nu exista interferente deoarece campul electromagnetic are actiune de ranforsare profunda la nivelul tesutului osos si gingival sanatos restant iar mijloacele clasice de igienizare nu ajung la aceasta zona profunda.

Din practica va pot recomanda o cura de Electronic Stem Generator in medie la 2-3 ani, fiecare pacient avand un propriu grad de risc la recidiva functie de numarul implantelor dentare si de lucrari dentare pe care deja le are. Bineinteles ca se pot face cure si anual neexistand o suprasaturare, acesta fiind un mare avantaj al Electronic Stem Generator in comparatie cu mijloacele chimice binecunoscute. In plus utilizarea este usoara, la domiciliul clientului ori de cate ori medicul sau dentist ii recomanda o cura de 50 expuneri in urma examenului clinic si radiologic preventiv.

Adresa: Str. Războieni nr.19, Breaza, Prahova, Romania
Telefon: +40 722 660 766
Email: info@stemgenerator.eu
Program: Luni - Vineri 9.00AM - 5.00PM