Stem Generator

Trateaza parodontoza fără durere

Tratament parodontal atraumatic

Incearca si tu!

Reteaua de parteneri

REGENEAREA CELULARĂ PRIN RESTAURAREA CAMPULUI ELECTROMAGNETIC

În ciuda numeroaselor tratamente stomatologice existente pe piață și a campaniilor de educare referitoare la menținerea igienei orale, pierderea osoasă constituie o problemă foarte des întâlnită la pacienții din cabinetele dentare.

Osul natural, foarte valoros pentru că reprezintă fundația pentru implantul dentar, poate suferi pierderi majore în urma unei boli parodontale, a unei infecții de canal sau în urma traumatismelor din zona feței și a gurii (extracție). Pentru a se evita atrofia osoasă, dentiștii recomandă de regulă inserarea de implanturi imediat după extracție, ceea ce ar putea conduce la o vindecare a osului și la păstrarea nealterată a volumului său.

Însă, în urma cercetărilor amănunțite, s-a observat că distrugerea osului continuă și este mai accentuată în jurul lucrărilor dentare metalice, față de zonele din jurul lucrărilor din ceramică sau zirconium (oxid de zirconiu). Iar diferența este determinată tocmai de calitatea câmpului electromagnetic la nivelul cavității bucale.

Principiu de funcționare

Fenomenul fiziologic pe care se bazează Electronic Doctor Stem Generator este de activarea a celulelor progenitoare (celule stem adulte) existente în număr mare într-o stare latentă în interiorul osului și al gingiei.

Osul este caracterizat printr-o schimbare continuă a celulelor din interiorul lui, iar capacitatea de schimbare celulară determină caracteristici specifice (densitate osoasă, reactivitate, caracteristici esențiale in implantologie și grefa osoasă)

Fenomenul de regenerare propriu organismului se pornește în momentul aplicării unui câmp electromagnetic cu valoare strict controlată, folosind dispozitive personalizate, realizate în cabinetul de tehnică dentară, care corespund formelor arcadelor dentare ale respectivului pacient.

TRATEAZĂ PARADONTOZA PRIN REGENERARE CELULARĂ

Dr. Bogdan Vlădilă s-a născut în anul 1975, în localitatea Breaza, într-o familie de medici. A absolvit în anul 1999 Facultatea de Medicină Dentară "Carol Davila" din București, pentru a urma apoi cursurile de specializare stomatologică a unor instituții de invătămant de prestigiu: Office of Medical Applications of Research and Office of Education at the National Institutes of Health, USA în anul 1999, Institutul Internațional de Implantologie Dentară din Paris în anul 2001, Universitatea Umea, Suedia în anul 2008 și Institutul Sendai de Implantologie Orală din Japonia în anul 2008, cu specializare în chirurgie la Universitatea "Paul Sabatier" Toulouse, Franța. Pentru a proba efectul câmpului electromagnetic, s-au efectuat teste în vitro asupra unor culturi de celule mezenchimale. La proiect s-a lucrat cu laboratoare din Franța-Sterlab și cu Universitatea Sophia Antipolis din Nisa. În țară, la studiu au contribuit cercetători de la Universitatea Politehnică din București și biologi de la Institutul Victor Babeș. Domnul Dr. Vlădilă a primit medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva și Bruxelles, în 2014, la Geneva primind și titlul de Cea Mai bună Invenție a Salonului din partea Ministerului Rus al Cercetării. Toate aceste premii i-au fost oferite Domnului Vladila pentru "Electronic Doctor Stem Generator", singurul aparat inovator capabil să stimuleze și să prolifereze celulele stem adulte.

Adresa: Str. Războieni nr.19, Breaza, Prahova, Romania
Telefon: +40 722 660 766
Email: info@stemgenerator.eu
Program: Luni - Vineri 9.00AM - 5.00PM