Stem Generator

Treat periodontitis with ease

Painless periodontitis treatment

Estetica dentară

Estetica in stomatologie este extrem de importanta si multi pacienti se prezinta in cabinetul stomatologic preponderent pentru dorinte estetice. Estetica dintilor are insa mai multi parametri care trebuie atinsi, sumarizandu i insa am putea spune ca trebuie realizata o forma si o culoare a dintilor care sa se integreze perfect atat cu ansamblul fetei pacientului cat si cu gingia pacientului.

Daca pentru culoare si forma exista tehnicieni extrem de performanti care stiu exact cum sa imbine noile materiale ceramice, la ceilalti doi parametri este vorba de potrivirea care trebuie facuta intre materialele ceramice inerte si tesuturile vii reprezentate de gingie si pielea fetei din jurul gurii.

Astfel, niste dintii extrem de albi si stralucitori cum isi doresc toti pacientii care fac eforturile financiare necesare Stomatologiei Estetice trebuie sa se aplice doar dupa ce medicul estetician reuseste sa se asigure ca gingia lor nu este inflamata, violet si cu zone inestetice de sangerare la limita dintre fatete si gingie. De asemenea albul stralucitor al coroanelor fizionomice ar face nota discordanta cu o piele a fetei mata si ridata din jurul gurii.

Exact in acest scop, multi dintre medicii dentisti au invatat deja tehnici de rejuvenare a pielii fetei in jurul gurii prin injectii cu diverse produse. Nevoia regenerarii pielii fetei si a gingiei inaintea aplicarii unor fatete sau coroane ceramice este deja recunoscuta de lumea stiintifica care a infiintat o noua meserie numita Stomatolog Estetician.

Exact in aceasta directia a fost creat Electronic Stem Generator care are ca rezultat regenerarea gingiei si a pielii fetei atat inaintea aplicarii coroanelor ceramice cat si regulat la 2-3 ani pentru a se evita schimbarea culorii gingiei si aparitia de sangerari inestetice exact la limita gingivala a fatetei. Riscul de aparitie a acestor inflamatii si sangerari de a lungul timpului este maxim deoarece atat coroanele ceramice cat si fatetele reprezinta niste inevitabile retentii pentru alimente in zona subgingivala.

Despre imbatranirea pielii fetei deja lucrurile sunt arhicunoscute insa riscul cel mai mare il reprezinta gingia care datorita retentivitatilor coroanelor ceramice si ale fatetelor sta in mod continuu intr un mediu microbian generat de putrezirea alimentelor ramase subgingival. Bineinteles ca se recomanda utilizarea tuturor tehnicilor clasice de igiena orala insa este demonstrat ca retentivitatile ramase la limita subgingivala a lucrarilor ceramice sunt imposibil de curatat si se impune utilizarea unui alt dispozitiv care sa actioneze dinspre profunzime spre superficial.

Administrarea curelor de Electronic Stem Generator raman la decizia medicului stomatolog estetician insa in mod obligatoriu trebuie sa existe o cura inainte de realizarea prepararii pentru coroanele ceramice sau fatete. Aceasta cura anterior prepararii dintilor va permite atat alegerea de catre medicul estetician a culorii cea mai potrivita pentru lucrarea ceramica, functie de culoarea fara inflamatii a gingiei dar mai ales da siguranta medicului estetician ca gingia nu se va mai retrage dupa aplicarea fatetelor dentare sau a coroanelor dentare.

Trebuie precizat ca in ziua de astazi tehnologia ceramica estetica este foarte bine pusa la punct iar zona critica care inca obliga la schimbarea majoritatii lucrarilor ceramice este gingia. Cu totii stim cat de inestetica este gingia retrasa la marginea unei lucrari ceramice si in afara de discomfortul estetic aceasta creste retentivitatea deja creata de aplicarea lucrarii dentare si acolo se vor acumula multe alimente care vor putrezi.

Aparitia Electronic Stem Generator creste sansele de alegere a unei culori bine armonizate cu imprejurul coroanei ceramice si creste sansele de mentinere a fatetelor fara sa se retraga gingia la limita lor subgingivala sau fara sa apara zone inflamate, sangerande care compromit intregul aspect estetic al pacientei.

Daca pacienta nu prezinta si alti factori care sa creasca gradul de risc la sangerare, in general o cura cu Electronic Stem Generator la 2-3 ani este suficienta pentru a se garanta estetica completa a surasului.

Adresa: Str. Războieni nr.19, Breaza, Prahova, Romania
Telefon: +40 722 660 766
Email: info@stemgenerator.eu
Program: Luni - Vineri 9.00AM - 5.00PM